Рецепт пампушок з часником і сиром!
Що може бути краще до ароматного борщу, ніж рум’яні булочки з тонким часниковим запахом? А якщо в них ще й додати сир … Це неймовірна смакота ? Ділимося з Вами рецептом ніжних пампушок з часником і сиром:
Вам знадобиться для тіста:
? борошно 500 г
? сир твердий Сметанковий 100 г
? дріжджі сухі 11 г
? молоко 1 склянка
? масло рослинне 2 ст.л.
? цукор 1 ч.л., сіль за смаком
Для соусу:
? масло рослинне 2 ст.л.
? вода 2 ст.л.
? часник 2 зубчики
Готувати дуже легко:
1. Трохи нагріти молоко, розчинити в ньому сухі дріжджі, цукор, сіль. Масу перемішати і залишити на 10 хвилин. Потім влити олію, всипати просіяне борошно. Замісити тісто, воно повинно бути м’яким і еластичним. Покласти його в посуд, накрити рушником, поставити в тепло на півтори години, щоб тісто підійшло.
2. Розділити тісто, що підійшло, на кульки невеликого розміру, серединки прим’яти і покласти всередину трохи натертого твердого сиру. Краї зібрати навколо начинки, закрутити. Утворені пампушки викласти на застелений пергаментом деко швом вниз. Змастити трохи збитим жовтком, залишити на півтори години.
3. Випікати протягом 20 хвилин при температурі 200 градусів. Для соусу натерти часник, додати рослинне масло і трохи води, перемішати. Гарячі пампушки змастити соусом, накрити рушником і залишити на 15 хвилин, рідина повинна вбратися.
#Ковбаслайфхак Тертий сир можна вмішати в тісто, а самі пампушки випекти в мультиварці у відповідному режимі ☝
Приємного апетиту ?