Рецепт літнього супу “Гаспачо”
Літо, сонце, спека…Хочеться чогось легкого і освіжаючого?
Спробуйте швидкий в приготуванні суп гаспачо, його не потрібно варити, тому на приготування піде кілька хвилин.
На 2 порції Вам знадобиться:
- 4 помідори,
- 1 огірок,
- 1 солодкий перець,
- 1 цибулина,
- 2 зубчики часнику,
- 3-4 ст. ложки оливкової олії,
- зелень, чорний перець, сіль.
Приготування:
Промийте і очистіть овочі. З помідорів зніміть шкірку і видаліть насіння. Змішайте всі інгредієнти в блендері, додайте крижаної води або льоду, збивайте ще кілька секунд, і Ваш суп готовий.
Маленька хитрість – подавайте гаспачо з грінками. Смачного!