Легкий салат «Дністровський»
Це легкий салат, що відомий з дитинства кожному. Проте якщо приготувати його зі смачною ковбаскою з Ковбас Маркету – Ви побачите що він заграє іншими смаками.
А ще в осінню пору настає сезон соковитої та свіжої білокачанної капусти. Тож з пошуком інгредієнтів у вас точно не виникне проблем.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 300-400 грамів
- Горошок консервований – 200 грамів
- Огірок – 1 штука
- Ковбаса сервелат – 200 грамів
- Кріп – 3-5 гілочок
- Майонез або сметана – 60-80 мл
- Сіль, цукор, перець – за смаком
Розпочнемо приготування:
Капусту миємо та шинкуємо дрібно. Додаємо сіль, перець та пресуємо руками, щоб капуста стала м’якішою.
Огірок та ковбасу нарізаємо соломкою, подрібнюємо кріп.
До капусти додаємо горошок, огірок, ковбасу та кріп. Заправляємо майонезом та змішуємо.
Можна кликати родину до столу. Смачного!