Як приготувати сирні палички в клярі

Ви вже вирішили що подати на вечерю? А може шукаєте гарячу закуску яка прикрасить Ваш новорічний стіл?
Пропонуємо як незвично подати звичайний сир, до смаку якого ми всі звикли.

Отже, приготуйте сирні палички в клярі і вони назавжди стануть невід’ємною частиною будь-якого святкового столу!

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  1. Вода – 50 мл
  2. Мука пшенична – 200 грамів
  3. Сир твердий – 500 грамів
  4. Яйця курячі – 2 штуки
  5. Сухарі панірувальні – 100 грамів
  6. Олія соняшникова – 250 мл

Розпочнемо приготування:

Нарізаємо сир на смужки довжиною 10-15 см.

Робимо кляр: змішуємо воду, яйця та муку та вимішуємо до густини сметани.

В сковорідку або каструлю з товстим дном наливаєм всю олію та розігріваємо на середньому вогні 2-4 хвилини.

Кожну смужку сиру занурюємо у кляр та смажимо в олії з кожної сторони 1-2 хвилини до рум’яної скоринки.

Щоб забрати зайву олію – викласти на паперові рушнички та промокнути.

Подаємо палички гарячими та кличемо родину до столу!