Як приготувати сирні палички в клярі
Ви вже вирішили що подати на вечерю? А може шукаєте гарячу закуску яка прикрасить Ваш новорічний стіл?
Пропонуємо як незвично подати звичайний сир, до смаку якого ми всі звикли.
Отже, приготуйте сирні палички в клярі і вони назавжди стануть невід’ємною частиною будь-якого святкового столу!
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- Вода – 50 мл
- Мука пшенична – 200 грамів
- Сир твердий – 500 грамів
- Яйця курячі – 2 штуки
- Сухарі панірувальні – 100 грамів
- Олія соняшникова – 250 мл
Розпочнемо приготування:
Нарізаємо сир на смужки довжиною 10-15 см.
Робимо кляр: змішуємо воду, яйця та муку та вимішуємо до густини сметани.
В сковорідку або каструлю з товстим дном наливаєм всю олію та розігріваємо на середньому вогні 2-4 хвилини.
Кожну смужку сиру занурюємо у кляр та смажимо в олії з кожної сторони 1-2 хвилини до рум’яної скоринки.
Щоб забрати зайву олію – викласти на паперові рушнички та промокнути.
Подаємо палички гарячими та кличемо родину до столу!