До обіду готуємо збірну солянку
Збірна солянка – це чудова ідея як нагодувати родину гарячим і ситним обідом!
Кожний хоч раз куштував цю страву. Але чи готували Ви її вдома? Ні? То саме час спробувати! Ароматний та кислувато-пікантний смак стане до вподоби всій родині. Головний секрет правильної солянки – це різноманіття смаків та інгредієнтів, тож готуючи за цим рецептом Ви отримаєте максимальне задоволення від цієї страви.
Приготуйте збірну солянку по класичному рецепту і нехай рідні скажуть Вам «Дякую!».
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- Свинина – 300 грамів
- Шинка – 100 грамів
- Мисливські ковбаски – 100 грамів
- Варена ковбаса – 100 грамів
- Солені огірки – 4 штуки
- Цибуля невелика ріпчаста – 1 штука
- Томатна паста – 3 столові ложки
- Рослинна олія – 1 чайна ложка
- Маслини – 200 грамів
- Лимон – 1 штука
- Петрушка – 5-7 гілочок
- Сіль, перець чорний мелений, лавровий лист – за смаком
Розпочнемо приготування:
Свинину промиваємо, кладемо до каструлі та заливаємо 3 літрами води. Додаємо Сіль, перець чорний мелений, лавровий. Починаємо варити бульйон, знімаючи пінку.
Доки вариться бульйон – нарізаємо копченості та огірки на кубики.
Окремо нарізаємо цибулю дрібними шматочками, обсмажуємо на сковороді з рослинною олією і додаємо томатну пасту. Це буде заправкою до солянки.
Коли бульйон приготується – дістати з нього свинину, подрібнити. Скласти у каструлю м’ясні та ковбасні інгредієнти, заправку з цибулею, солені огірки. Варимо 15-20 хвилин на помірному вогні.
Готову солянку розливаємо у тарілки, додаємо у кожну подрібнену петрушку, кільце лимона, декілька маслин та кличемо родину до обіду.
Смачного!
Ковбас Маркет єднає родину за столом!