До обіду готуємо збірну солянку

Збірна солянка – це чудова ідея як нагодувати родину гарячим і ситним обідом!

Кожний хоч раз куштував цю страву. Але чи готували Ви її вдома? Ні? То саме час спробувати! Ароматний та кислувато-пікантний смак стане до вподоби всій родині. Головний секрет правильної солянки – це різноманіття смаків та інгредієнтів, тож готуючи за цим рецептом Ви отримаєте максимальне задоволення від цієї страви.

Приготуйте збірну солянку по класичному рецепту і нехай рідні скажуть Вам «Дякую!».

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

  1. Свинина – 300 грамів
  2. Шинка – 100 грамів
  3. Мисливські ковбаски – 100 грамів
  4. Варена ковбаса – 100 грамів
  5. Солені огірки – 4 штуки
  6. Цибуля невелика ріпчаста – 1 штука
  7. Томатна паста – 3 столові ложки
  8. Рослинна олія – 1 чайна ложка
  9. Маслини – 200 грамів
  10. Лимон – 1 штука
  11. Петрушка – 5-7 гілочок
  12. Сіль, перець чорний мелений, лавровий лист – за смаком

Розпочнемо приготування:

Свинину промиваємо, кладемо до каструлі та заливаємо 3 літрами води. Додаємо Сіль, перець чорний мелений, лавровий. Починаємо варити бульйон, знімаючи пінку.

Доки вариться бульйон – нарізаємо копченості та огірки на кубики.

Окремо нарізаємо цибулю дрібними шматочками, обсмажуємо на сковороді з рослинною олією і додаємо томатну пасту. Це буде заправкою до солянки.

Коли бульйон приготується – дістати з нього свинину, подрібнити. Скласти у каструлю м’ясні та ковбасні інгредієнти, заправку з цибулею, солені огірки. Варимо 15-20 хвилин на помірному вогні.

Готову солянку розливаємо у тарілки, додаємо у кожну подрібнену петрушку, кільце лимона, декілька маслин та кличемо родину до обіду.

Смачного!

Ковбас Маркет єднає родину за столом!